SC EDUCAȚIE-EVOLUȚIE SRL este o firma cu un capital 100% românesc, înființată in anul 2019, care îsi propune să  ofere un sistem performant de formare profesională bazat pe transparență,  flexibilitate în scopul personalizării cursurilor,  adaptat dinamicii educaţionale,  tendinţelor de piaţă,  şi care să răspundă în mod concret necesităţilor clienților – persoanelor fizice, instituții publice și companii private.

Totodată, la managementul companiei vizează dezvoltarea de parteneriate strategice cu diferite instituții și ONG-uri naționale și internaționale  cu scopul de a susţine formarea profesională ca mijloc de dezvoltare a capitalului uman, conform definiției dezvoltate la nivel European  în jurul unor concepte cheie , precum: educaţia permanentă, societatea cunoaşterii, cunostinţe–deprinderi–competitivitate, globalizare, nondiscriminare şi egalitate etc.

despre noi 2
despre noi

angajati – funcționari publici sau contractuali, cu funcții de execuție sau conducere;

aleși locali;

liberi profesioniști;

lideri;

manageri;

antreprenori;

Dacă esti dornic de informaţii pentru o evoluție profesională permanentă și o carieră de succes, indiferent de poziţia pe care o ocupi pe piața muncii, EDUCATIE-EVOLUȚIE este alegerea corectă pentru PERFORMANȚĂ  GARANTATĂ!

Resurse și metode

Cursanții beneficiază pentru pregatirea teoretică de săli de curs moderne, în locații partenere și infrastructuri de turism –hoteluri și pensiuni – dotate cu: Videoproiector, Ecran proiecție, Flipchart, Laptop, Internet wireless, Sistem de ventilare/încalzire. Cursanții au acces la suportul de curs, consumabile și coffee-corner.

În cadrul programelor de formare profesională organizate acordăm o atenție deosebită pregătirii practice precum și dezvoltării compețentelor asociate fiecărui curs.Metodele de studiu includ tehnici moderne de predare canalizate pe stimularea creativităţii şi interactivităţii cursantului.

Trainerii sunt specialiști cu o carieră profesională remarcabilă în domeniul specific fiecărui curs, deținând și experiență practică ceea ce oferă garanția unor cursuri de calitate cu aplicabilitate imediată în activitatea curentă a fiecărui cursant care alege SC EDUCAȚIE-EVOLUȚIE SRL